Mivel ezek a tárhelyek ingyenesek így általában tele vannak felugráló reklámokkal. Fontos,hogy akármit is kér az adott hírdetés,hogy nézzük meg,telepítsük,nyertünk, stb. Egyszeruen zárjuk be, vagy egy a hírdetésen lévo X segítségével vagy a Close/Skip ad szövegre kattintva. Az sem ritka, hogy a hírdetések teljes,önálló böngészoablakokat nyitnak meg,ezeket is be kell zárni, csak a filmes oldal maradjon nyitva. Rendszerint pár másodperces várakozás után vagy automatikusan továbbjutunk a filmhez,vagy rá kell kattintanunk "Procced to video" vagy "Close and play" típusú gombokra, ez a tárhelytol függ. Ide kapcsolódik még, hogy ha reklámblokkolót használunk a böngészonkben,akkor azt a tárhely megnyitása elott tiltsuk le a filmnézés idejére,mert vannak olyan videó megosztó oldalak, melyek érzékelik a reklámblokkolót és nem engednek tovább a filmhez.

Adobe Flash Player - Flash videók lejátszásához. Google Chrome böngészo már integrálva tartalmazza, más böngészok esetében telepíteni kell.

Ha túljutottunk a reklámok arzenálján, elindíthatjuk a filmet, de érdemes megállítani, hogy elotöltsön és lejátszás közben ne akadjon meg. Elofordulhat,hogy egy-egy tárhelyrol törölték a filmet,ilyenkor egyszeruen keressünk másikat.(vagy jelentsük hozzászólásban) Egy gyujtooldalon általába 4-5 link is tartozik egy filmhez.

Youwatch


Filecore


Divxstream

Élvezze a webes filmnézést anélkül, hogy idegesíto reklámokkal lenne tele a képernyoje!

AdBlock Plus

Ha kérdésed van nyugodtam fordulj hozzánk.
info(kukac)divxmozi.eu

Kellemes mozizást!